Spații de Relaxare

La Belle Jardin, ne specializăm în transformarea curților rezidențiale în refugii personale. Realizăm spații de relaxare special concepute pentru a te conecta cu natura și pentru a-ți oferi momente de calm și liniște în propria ta oază verde.

Spații urbane:

La Belle Jardin, suntem dedicați transformării spațiilor urbane în oaze de frumusețe și relaxare prin serviciile noastre de amenajare a parcurilor. Cu o echipă de experți în peisagistică și horticultură, suntem gata să proiectăm și implementăm infrastructură adecvată, alei pietonale, zone de joacă, zone de picnic și alte facilități pentru a satisface nevoile comunității..

Terenuri de Golf:

La Belle Jardin, ne specializăm în amenajarea terenurilor de golf, oferind o varietate de modele și opțiuni personalizate pentru clienții noștri. De la terenuri de golf links care utilizează terenurile naturale și dunele de nisip pentru un aspect rustic și autentic, până la terenuri de golf parculare cu pajiști bine întreținute și plante ornamentale pentru o estetică mai scenică, suntem dedicați să creăm terenuri de golf de înaltă calitate care să îndeplinească nevoile și preferințele fiecărui client.

Spatii e joacă și divertisment:

La Belle Jardin, ne pasă de bucuria și siguranța copiilor, iar amenajarea spațiilor de joacă este una dintre prioritățile noastre. Cu o abordare atentă și creativă, suntem dedicați creării unor locuri de joacă captivante și sigure, care să inspire imaginația și să promoveze dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Spațiile de joacă bine amenajate aduc beneficii semnificative pentru comunitate, promovând sănătatea și bunăstarea copiilor, facilitând interacțiunea socială și întărirea legăturilor între vecini.