Spații de Relaxare

La Belle Jardin, ne specializăm în transformarea curților rezidențiale în refugii personale. Realizăm spații de relaxare special concepute pentru a te conecta cu natura și pentru a-ți oferi momente de calm și liniște în propria ta oază verde.

Terase Călduroase și Intime:

Amenajarea unei terase călduroase și intime se concentrează pe crearea unui spațiu privat și relaxant în aer liber. Aceasta poate include utilizarea de elemente precum pergole sau pavilioane acoperite pentru a oferi umbră, împreună cu mobilier confortabil și călduros.

Fire Pit:

Prin serviciul nostru de amenajare a firepit-urilor, aducem căldura și confortul unei zone de foc în grădinile dumneavoastră, oferindu-vă un loc ideal pentru relaxare și socializare în serile răcoroase de vară sau în timpul nopților senine de toamnă. De la firepit-uri cu aspect rustic, realizate din piatră naturală sau cărămidă, până la firepit-uri moderne cu design minimalist sau chiar integrate în terase sau zone de relaxare, suntem dedicați să transformăm visul dumneavoastră în realitate.

Zone de Lounge și Divertisment:

Pentru spații rezidențiale mai mari, se pot amenaja zone de lounge și divertisment în aer liber. Acestea includ utilizarea de mobilier modern și practic, cum ar fi șezlonguri, canapele exterioare sau hamace, împreună cu facilități precum bănci și mese pentru a crea spații de socializare. De asemenea, se pot integra facilități pentru grătar sau bucătării exterioare pentru a completa experiența de divertisment în aer liber.