Bell Jardin, Rezidențial

Ghidează-ți calea către grădina visurilor tale. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii de design și amenajare peisagistică pentru locuința ta. 

Design Peisagistic Personalizat

Proiectăm și creăm spații verzi unice care îndeplinesc viziunea ta. Procesul începe cu o consultare detaliată a preferințelor tale, urmată de dezvoltarea unui plan de design personalizat. Exemple includ proiectarea arbuștilor și a plantelor pentru a obține o coloristică spectaculoasă și plăcută vizual.

Amenajare Profesională

De la pregătirea terenului la plantarea strategică a vegetației și instalarea sistemelor de irigare, procesul nostru de amenajare este atent gestionat pentru a asigura rezultate de înaltă calitate. Exemple de amenajări includ crearea unui gazon verde și bogat, a zonelor de flori colorate și a unor alei atrăgătoare.

Crearea Spațiilor de Relaxare

Transformăm terenul tau în locuri ideale pentru relaxare și socializare. Procesul de creare a spațiilor de relaxare include proiectarea zonelor de lounge, instalarea pavilioanelor și a iluminatului ambiental. Exemple includ crearea unor spații de relaxare lângă un helesteu cu pești, amenajarea unei terase cu design spectaculos sau crearea unor zone de meditație sau chiar practicarea exercițiilor de yoga.

Dezvoltarea unui Mediu Acvatic

Proiectăm și dezvoltăm ecosisteme acvatice unice pentru curțile rezidențiale, inclusiv cascade, iazuri și bazine. Acestea pot servi drept habitate pentru pești și viețuitoare acvatice locale. Exemplu: crearea unui mic ecosistem acvatic în curtea ta, cu plante specifice, cască și stuf.

Întreținere Peisagistică de Calitate

Oferim servicii de întreținere regulată pentru a menține frumusețea și sănătatea spațiilor verzi. Procesul nostru de întreținere include tunderea și modelarea arbuștilor și a copacilor, gestionarea florilor și a vegetației înflorite și întreținerea corectă a unui lac artificial.

Conservarea Mediului

Suntem dedicați protejării mediului înconjurător. În procesul nostru de lucru, alegem plante native și soluții ecologice pentru a reduce impactul asupra ecosistemului local. Exemple de proiecte includ conservarea și protejarea zonelor naturale, restaurarea ecosistemelor acvatice, inclusiv lacuri artificiale și promovarea biodiversității în grădini.