Selecție atentă a plantelor 

Echipa noastră de specialiști în peisagistică dedică o atenție meticuloasă selecției plantelor pentru fiecare proiect. Procedăm cu grijă în identificarea și alegerea plantelor care se potrivește perfect condițiilor climatice locale, specificităților solului și, nu în ultimul rând, preferințelor estetice exprimate de clienți.

Factori cheie pentru alegerea plantelor potrivite:

1. Adaptabilitate la Climă: Analizăm în detaliu condițiile climatice ale regiunii pentru a selecta plante rezistente și adaptabile, asigurând astfel prosperitatea și longevitatea lor.

2. Compatibilitate cu Tipul de Sol: Evaluăm proprietățile solului pentru a alege plantele care se dezvoltă optim în acest mediu, asigurând o creștere sănătoasă și durabilă.

3. Estetică și Preferințe Personale: Colaborăm îndeaproape cu clienții pentru a înțelege gusturile și preferințele lor în ceea ce privește aspectul vizual al peisajului. Alegem plante care nu doar se potrivesc cerințelor tehnice, ci și îmbină armonios estetica dorită de clienți.

4. Durabilitate și Funcționalitate: Ne asigurăm că plantele alese nu doar satisfac criteriile estetice, ci aduc și beneficii funcționale, cum ar fi atractivitatea față de polenizatori sau capacitatea de a servi ca zonă de refugiu pentru fauna locală.

Fiecare plantă este selectată cu grijă pentru a contribui la crearea unui peisaj distinct, echilibrat și durabil, adaptat atât nevoilor naturale cât și preferințelor personale ale fiecărui client.

Selectie-Mica