Spații de Relaxare

La Belle Jardin, ne specializăm în transformarea curților rezidențiale în refugii personale. Realizăm spații de relaxare special concepute pentru a te conecta cu natura și pentru a-ți oferi momente de calm și liniște în propria ta oază verde.

Terase Călduroase și Intime:

Amenajarea unei terase călduroase și intime se concentrează pe crearea unui spațiu privat și relaxant în aer liber. Aceasta poate include utilizarea de elemente precum pergole sau pavilioane acoperite pentru a oferi umbră, împreună cu mobilier confortabil și călduros.

Oaze Verzi de Relaxare:

Această amenajare se axează pe integrarea unui peisaj natural în spațiul de relaxare. Se pot folosi plante, flori și elemente vegetale pentru a crea un ambient calm și reconfortant. Elementele de apă, cum ar fi fântânile sau iazurile ornamentale, pot completa această atmosferă relaxantă. De asemenea, se poate adăuga mobilier de exterior confortabil pentru a accentua senzația de oază verde.

Zone de Lounge și Divertisment:

Pentru spații rezidențiale mai mari, se pot amenaja zone de lounge și divertisment în aer liber. Acestea includ utilizarea de mobilier modern și practic, cum ar fi șezlonguri, canapele exterioare sau hamace, împreună cu facilități precum bănci și mese pentru a crea spații de socializare. De asemenea, se pot integra facilități pentru grătar sau bucătării exterioare pentru a completa experiența de divertisment în aer liber.