Prezentare generală

În cadrul proiectelor noastre rezidențiale, iazurile și heleșteele reprezintă bijuterii acvatice ce adaugă o notă de rafinament și armonie la peisajul natural. Aceste elemente atrăgătoare nu doar îmbunătățesc estetica proiectului, ci și aduc beneficii tangibile mediului și experienței rezidențiale.”

 • LucrăriIazuri și heleștee
 • CategorieEstetice / Funcționale
 • FaunăSimplu / Cu pești
 • Tip sunetZgomotos/ Susur liniștit
 • Relief / PlanCascadă
 • Jocuri de apăInteligent/clasic
 • LuminaAmbiental

Video

descriere proiect

Iazuri și Heleștee

 1. Tipuri de Iazuri:

  1. Iazuri Decorative: Amenajate cu atenție, aceste iazuri adaugă frumusețe vizuală și reflectare, integrându-se perfect în designul general al grădinii sau al spațiului rezidențial.

  2. Iazuri Naturale: Inspirate din arhitectura naturii, iazurile naturale reproduc ecosistemele naturale, oferind un habitat propice pentru plante acvatice și viețuitoare locale.

  3. Heleștee Urbană: Heleșteele urbane sunt spații acvatice mai mici, ideale pentru spații restrânse sau grădini de oraș, aducând prospețime și viață chiar și în mediile urbane.

  Utilitatea Iazurilor și Heleșteelor:

  1. Estetică și Relaxare: Iazurile și heleșteele adaugă o notă de relaxare și liniște în mediul rezidențial, oferind un cadru plin de farmec și priveliști pitorești.

  2. Îmbunătățirea Biodiversității: În cazul iazurilor naturale, acestea pot deveni adevărate havane pentru plante acvatice și viețuitoare, contribuind la susținerea biodiversității locale.

  3. Reflecție și Înfrumusețare: Iazurile decorative reflectă cerul și elementele din jur, aducând o notă de înfrumusețare la proiectul rezidențial. Heleșteele, în special cele urbană, adaugă un plus de viață și culoare spațiilor limitate.

  4. Îmbunătățirea Calității Aerului: Prin interacțiunea cu plantele acvatice, iazurile contribuie la îmbunătățirea calității aerului, oferind un beneficiu semnificativ mediului înconjurător.

   

IAZURI-04