Despre noi

Belle Jardin înseamnă grădini frumoase realizate de către o echipă frumoasă!


Firma noastră este formată dintr-o echipă tânără, bine pregătită și care este dornică să ajungă în grădinile dumneavoastră și să demonstreze ceea ce poate. Echipa noastră este formată din domnul Claudiu (fața și reprezentantul legal al firmei Belle Jardin), din dra. Ing. Ioana (divizia de proiectare), dnul. Ing. Marius (divizia de amenajări - execuție), dnul. Ing. Alexandru (divizia sisteme de irigații) și dra. Alexandra (divizia de întreținere grădini).

Servicii profesionale


Cu munca si cu pricepere orice spatiu poate deveni o oaza de verdeata, o gradina japoneza, un "front yard" clasic englezesc.  Ingineri specializati si cu zeci de ani de experienta va proiecteaza instalatia automatizata de irigatie, aceasta instalatie de climatizare a gradinii. Gradinari cu experienta ingrijesc gradina cu minutiozitate. Tund gazonul, uda zonele aride sau plantele cu nevoi speciale, asigura ierbicidarea sau curatarea pomilor si a arbustilor.

27972728_882178178627522_573732731112762264_n
Servicii profesionale. Dar cu drag!
Pentru a face prezentările, vom începe de la stânga la dreapta cu al nostru coleg dnu. Marius, urmat de către dra. Alexandra, dnu. Claudiu în centru, dra. Ioana și ultimul dar nu cel din urmă, colegul nostru de la irigații dnu. Alexandru.
 

Belle Jardin

Colaborăm atât cu producători locali, cu marile centre de gradină din țară, dar și cu cei mai mari dezvoltatori de material dendrologic din Italia, Olanda, Austria, Germania și Polonia. Totul la preț de producător.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Belle Jardin oferă servicii de arhitectură peisageră de înaltă calitate, precum și suport tehnic și logistic la implementarea proiectelor. Oferim atât servicii suport pentru proiectele de dezvoltare urbanistică, cât și pentru arhitecți și persoane fizice.

Totul pentru grădina ta
Contacteaza-ne telefonic 0751 122 555